ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

οφθαλμίατρος Βασάκος Δημήτριος

Ο χειρουργός οφθαλμίατρος Βασάκος Δημήτριος γεννήθηκε το 1986 στην Θεσσαλονίκη. Από το 1997 έως το 2002 φοίτησε ως μαθητής στο Ευρωπαϊκό Σχολείο του Λουξεμβούργου. Tο 2004 αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς και το ίδιο έτος εισάγεται στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2011 λαμβάνει το Πτυχίο της Ιατρικής.

Το 2014 αρχίζει την εκπαίδευση του στην ειδικότητα της οφθαλμολογίας στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως της Θεσσαλονίκης. Εκεί του δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσει εμπειρία στην διαχείριση χιλιάδων περιστατικών και πραγματοποιεί επιτυχώς πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων.

Το 2018 αποκτά τον τίτλο ιατρικής ειδικότητας της οφθαλμολογίας. Η εκπαίδευση του συνεχίζεται με συμμετοχές σε δεκάδες οφθαλμολογικά συνέδρια, όπου παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της οφθαλμολογίας και των οφθαλμικών παθήσεων.

Ο χειρουργός οφθαλμίατρος Βασάκος Δημήτριος διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γερμανία. Είναι επίσης μέλος της Οφθαλμολογικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος και γνωρίζει άπταιστα 3 ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά).

Έχει δημοσιεύσει εργασίες και άρθρα τόσο σε ελληνικά όσο και σε ξένα επιστημονικά περιοδικά οφθαλμολογίας.

οφθαλμίατρος Βασάκος Δημήτριος