Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

εΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με καινούρια και υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, για την διάγνωση και θεραπεία των οφθαλμικών παθήσεων. (οφθαλμιατροι θεσσαλονικη)

Ηλεκτρονικό Φορόπτερο

Για την αξιόπιστη διαθλαστική εξέταση και μέτρηση της μυωπίας, του αστιγματισμού, της υπερμετρωπίας, της πρεσβυωπίας και της οπτικής οξύτητας.

οφθαλμιατροι θεσσαλονικη oct

OCT – Οπτική Τομογραφία Συνοχής

Οπτική τομογραφία συνοχής (OCT) με δυνατότητα OCT -αγγειογραφίας και OCT- τοπογραφίας κερατοειδούς, για την πλήρη μελέτη και παρακολούθηση παθήσεων του βυθού, του γλαυκώματος και παθήσεων του κερατοειδούς και του προσθίου μορίου του οφθαλμού. Διαβάστε Περισσότερα

Παιδικό Διαθλασίμετρο 2WIN

Αποτελεί ένα φορητό διαθλασίμετρο που είναι ειδικά σχεδιασμένο για την εξέταση μικρών παιδιών και μή συνεργάσιμων ενήλικων ασθενών. Το διόφθαλμο διαθλασίμετρο μετρά και τα δύο μάτια ταυτόχρονα, από απόσταση 1 μέτρου, σε πραγματικές συνθήκες όρασης και υπολογίζει αυτόματα τα διαθλαστικά σφάλματα (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό), ακόμα και σε μή συνεργάσιμα μικρά παιδιά ή ενήλικες. Διαβάστε Περισσότερα

οφθαλμιατροι θεσσαλονικη οπτικα πεδια

Εξέταση Οπτικών Πεδίων Αυτόματo Περίμετρo

Τα οπτικά πεδία είναι μία εξέταση που κατέχει κυρίαρχο ρόλο στην διάγνωση και παρακολούθηση του γλαυκώματος και άλλων οφθαλμικών παθήσεων. (οφθαλμιατροι θεσσαλονικη)

Διαβάστε Περισσότερα

οφθαλμιατροι θεσσαλονικη τοπογραφια

Τοπογράφος Κερατοειδούς OCT Τοπογραφία Κερατοειδούς

Η τοπογραφία κερατοειδούς αποτελεί εξειδικευμένη εξέταση απεικόνισης του κερατοειδούς. Είναι απαραίτητη για την διάγνωση και παρακολούθηση παθήσεων του κερατοειδούς όπως ο κερατόκωνος, για τον προεγχειρητικό και μετεγχειρητικό έλεγχο στην διαθλαστική χειρουργική με laser κτλ. Η νέα τεχνολογία της OCT – Τοπογραφίας προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι παλαιότερων τεχνολογιών τοπογραφίας του κερατοειδούς. Διαβάστε Περισσότερα

οφθαλμιατροι θεσσαλονικη laser

Yag Laser

Yag Laser τελευταίας γενιάς για την πραγματοποίηση Yag Laser οπίσθιας καψουλοτομής και Yag Laser ιριδοτομής, για την αντιμετώπιση του δευτερογενούς καταρράκτη και του οξέος γλαυκώματος κλειστής γωνίας και του γλαυκώματος στενής γωνίας. Διαβάστε Περισσότερα

οφθαλμιατροι θεσσαλονικη oct αγγειογραφια

OCTΑγγειογραφία

Η OCT-Aγγειογραφία είναι μία μη επεμβατική τεχνική για την απεικόνιση του μικροαγγειακού συστήματος του αμφιβληστροειδούς και του χοριοειδούς. Διαβάστε Περισσότερα

Αυτόματο Αεροτονόμετρο Με Παχυμετρία Κερατοειδούς

Για την ανώδυνη και γρήγορη μέτρηση της ενδοφθάλμιας πίεσης. Διαθέτει ενσωματωμένη και παχυμετρία κερατοειδούς, καθώς και αλγόριθμο αυτόματης διόρθωσης για την ακριβέστερη μέτρηση της ενδοφθάλμιας πίεσης με βάση το πάχος κερατοειδούς. (οφθαλμιατροι θεσσαλονικη)

Αυτόματο Κερατο-διαθλασίμετρο

Για την μέτρηση της διαθλαστικής κατάστασης του οφθαλμού (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός, πρεσβυωπία) και των κερατομετρικών.

Διαγνωστικοί Και Θεραπευτικοί Λέιζερ Φακοί Volk

Για την εξέταση/διάγνωση και την λέιζερ θεραπεία παθήσεων του αμφιβληστροειδούς και των προσθίων μορίων του οφθαλμού.

Σχισμοειδής Λυχνία

Για την λεπτομερή εξέταση του προσθίου και οπισθίου τμήματος (βυθού) του οφθαλμού. Διαθέτει 5 μεγεθύνσεις και φωτισμό led.

Αυτόματο Φακόμετρο

Για την μέτρηση των φακών των γυαλιών και των φακών επαφής και για τον προσδιορισμό και έλεγχο των οπτικών κέντρων των φακών.(οφθαλμιατροι θεσσαλονικη)

Οθόνη Οπτοτύπων

Για την μέτρηση της οπτικής οξύτητας, της ευαισθησίας αντίθεσης (contrast sensitivity) και για τον υποκειμενικό έλεγχο της διάθλασης. Διαθέτει και διάφορες οπτικές δοκιμασίες και εξειδικευμένα τέστ.

Πρισματικές Ράβδοι και Πρίσματα

Για την μέτρηση της γωνίας του στραβισμού.

Τονόμετρο Επιπεδώσεως Κατά Goldmann

Χρησιμοποιείται για την ακριβέστερη μέτρηση της ενδοφθάλμιας πίεσης.

Δοκιμαστικός Σκελετός Κατάλληλος Για Παιδιά

Είναι ελαφρύς και κατασκευασμένος απο μαλακά υλικά για να είναι ανεκτός και άνετος στα παιδιά. Διαθέτει μικρή διακορική απόσταση, για να ταιριάζει άψογα στο πρόσωπο του μικρού παιδιού. (οφθαλμιατροι θεσσαλονικη)

Εξωφθαλμόμετρο Κατά Hertel

Για την ακριβή μέτρηση του εξώφθαλμου και της πρόπτωσης του βολβού.

Καλέστε Μας phone
Viber viber
Email
chat Επικοινωνία