Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

οφθαλμιατρος θεσσαλονικης – Παιδικό Διαθλασίμετρο

παιδοφθαλμιατρος χαριλαου πυλαια καλαμαρια τουμπα θεσσαλονικη

Το ιατρείο διαθέτει ειδικό διαθλασίμετρο (μέτρηση μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού) για την εξέταση μικρών παιδιών και για την εξέταση μή συνεργάσιμων ενήλικων ή κλινήρων ασθενών. (οφθαλμιατρος θεσσαλονικης)

Τί είναι ;

Το 2WIN είναι ένα φορητό διόφθαλμο διαθλασίμετρο και αναλυτής της όρασης που μετρά και τα δύο μάτια ταυτόχρονα, σε πραγματικές συνθήκες όρασης. Ενσωματώνει τις καλύτερες και πληρέστερες τεχνολογίες για τον πλήρη εντοπισμό διαθλαστικών σφαλμάτων, ανωμαλιών στα μάτια και προβλημάτων όρασης.

παιδοφθαλμιατρος χαριλαου πυλαια καλαμαρια τουμπα θεσσαλονικη-οφθαλμιατρος θεσσαλονικης
Το 2WIN είναι ένα φορητό διόφθαλμο διαθλασίμετρο και αναλυτής της όρασης που μετρά και τα δύο μάτια ταυτόχρονα, σε πραγματικές συνθήκες όρασης. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά και είναι ικανό να ανιχνεύει και να μετράει την μυωπία, την υπερμετρωπία, τον αστιγματισμό και άλλους αμβλυωπικούς παράγοντες. Επιπλέον, παρέχει ενδείξεις ανωμαλιών της όρασης που μπορεί να σχετίζονται με ανισομετρωπία, ανισοκορία, στραβισμό, φορία.

Μετράει στην κλίμακα από -15D έως + 15D (έως 15 βαθμούς μυωπία, υπερμετρωπία) και είναι ικανό να ανιχνεύει και να μετράει την μυωπία, την υπερμετρωπία, τον αστιγματισμό και άλλους αμβλυωπικούς παράγοντες. Επιπλέον, παρέχει ενδείξεις ανωμαλιών της όρασης που μπορεί να σχετίζονται με ανισομετρωπία, ανισοκορία, στραβισμό, φορία. (οφθαλμιατρος θεσσαλονικης)

παιδοφθαλμιατρος χαριλαου πυλαια καλαμαρια τουμπα θεσσαλονικη-οφθαλμιατρος θεσσαλονικης
Μέτρηση διόφθαλμης διάθλασης σε φυσικές συνθήκες όρασης σε απόσταση εργασίας 1 μέτρου. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην εξέταση των παιδιών καθώς η μέτρηση γίνεται από απόσταση χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη συνεργασία από το παιδί και χωρίς το παιδί να φοβάται.

Πλεονεκτήματα

Το 2WIN δίνει τη δυνατότητα εκτέλεσης διαθλασιμετρίας χρησιμοποιώντας την πιο καινοτόμο, ευέλικτη και ακριβή τεχνολογία. (οφθαλμιατρος θεσσαλονικης)

  • Μέτρηση διόφθαλμης διάθλασης σε φυσικές συνθήκες όρασης σε απόσταση εργασίας 1 μέτρου. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην εξέταση των παιδιών καθώς η μέτρηση γίνεται από απόσταση χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη συνεργασία από το παιδί και χωρίς το παιδί να φοβάται. Το μηχάνημα ,με ειδικούς ήχους που εκμπέμπει, αποσπά την προσοχή του παιδιού και η μέτρηση πραγματοποιείται ακόμα ευκολότερα. (οφθαλμιατρος θεσσαλονικης)
  • Δυναμική μέτρηση της απόκρισης της κόρης του οφθαλμού σε προγραμματιζόμενες διεγέρσεις φωτός.
  • Αντιστοιχία μεταξύ του οπτικού κέντρου του φακού και του πραγματικού οπτικού άξονα του ματιού.
  • Το 2WIN μετράει την διάθλαση, με φυσική μυδρίαση και με μη επεμβατικό τρόπο.
  • Το 2WIN συνδέεται στο τοπικό δίκτυο και επιτρέπει να γίνεται κοινή χρήση, εγγραφή και εκτύπωση των εξετάσεων και των αποτελεσμάτων.
  • Οι μπαταρίες μεγάλης διάρκειας επιτρέπουν μεγάλα διαστήματα χρήσης.
  • Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την μέτρηση των διαθλαστικών ανωμαλιών σε μη συνεργάσιμους ή κλινήρεις ενήλικες ασθενείς.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Μέτρηση αντανακλαστικών κερατοειδούς

Χάρη στην «Ανάλυση των αντανακλαστικών του κερατοειδούς», το 2WIN μπορεί να βοηθήσει στην διάγνωση των φοριών και του στραβισμού. Έτσι αυτοματοποιείται η ανάλυση της διάθλασης με τεκμηριωμένες πληροφορίες για τις φορίες και τις τροπίες (οριζόντιες και κάθετες). Αυτή η εφαρμογή παρέχει πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τη θέση των αντανακλαστικών του κερατοειδούς. (οφθαλμιατρος θεσσαλονικης)

Δυναμική κορομετρία

Η αυτόματη μέτρηση της δυναμικής απόκρισης της κόρης του οφθαλμού σε προγραμματιζόμενες διεγέρσεις φωτός επιτρέπει την ανίχνευση ακόμη και μικρών αλλαγών, αφαιρώντας την υποκειμενικότητα από την αξιολόγηση της κορικής απόκρισης.

Καλέστε Μας phone
Viber viber
Email
chat Επικοινωνία