οφθαλμιατρος χαριλαου θεσσαλονικη – επικοινωνία

  • 6942054667

Το ιατρείο βρίσκεται επί της οδού Αλ. Παπαναστασίου 205, στην περιοχή Πυλαία Καλαμαριά Χαριλάου Θεσσαλονίκη, απέναντι απο το πάρκο της Νέας Ελβετίας.(οφθαλμιατρος χαριλαου θεσσαλονικη)

Διαθέτει εύκολη πρόσβαση για ΑΜΕΑ (ράμπα,ανελκυστήρας).

Υπάρχει ελεύθερο δημοτικό πάρκινγκ πλησίον του ιατρείου, επί της οδού Βούλγαρη, λίγο πρίν την συμβολή αυτής με την οδό Αλ. Παπαναστασίου.

Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις οφθαλμικές παθήσεις επισκεφτείτε την σχετική σελίδα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την σελίδα των οφθαλμικών παθήσεων αντίστοιχα ή επικοινωνείστε με τον ιατρό. (οφθαλμιατρος χαριλαου θεσσαλονικη)

Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Βασάκος Δημήτριος δέχεται ασθενείς στο ιατρείο του μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας – ραντεβού. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνείστε με τον ιατρό. (οφθαλμιατρος χαριλαου θεσσαλονικη)

Οδηγίες προς τους ασθενείς:

  • Αναφορικά με τη διαδικασία της εξέτασης, η προσέλευση θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο κατόπιν ραντεβού αφού αρχικά έχει προηγηθεί επικοινωνία με τον ιατρό.
  • Οι ασθενείς θα πρέπει να προσέρχονται χωρίς συνοδό, εκτός από την περίπτωση που κρίνεται απαραίτητος και στην ακριβή ώρα του ραντεβού τους, για να μη δημιουργείται συνωστισμός στο ιατρείο.
  • Οι ασθενείς πρέπει να φέρουν οπωσδήποτε μάσκα (απλή χειρουργική ή υφασμάτινη), τόσο οι ίδιοι όσο και οι συνοδοί.
  • Η προσέλευση των ασθενών στο ιατρείο καλό είναι να γίνεται χωρίς γάντια (σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να ρίπτονται σε κάδο απορριμμάτων) και κατόπιν να απολυμαίνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό.
  • Τρόποι πληρωμής: Μετρητά, Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα.

οφθαλμιατρος χαριλαου θεσσαλονικη

οφθαλμιατρος χαριλαου θεσσαλονικη